Bakkerijwinkel Allerlekkerst

Corona

Bakkerijwinkel Allerlekkerst blijft geopend! De heerlijke versgebakken producten, kunt u helaas alleen meenemen.

Wij hanteren de richtlijnen van het R.I.V.M. Wij doen er alles aan om uw bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken.

U kunt van maandag t/m donderdag ook genieten van een heerlijke afhaalmaaltijd versbereid door onze studenten voor slechts € 4,50. U hoeft de maaltijd thuis alleen nog even op te warmen.  

De maaltijden kunnen tussen 14.30 uur en 17.30 uur opgehaald worden. U hoeft niet te reserveren, maar wees er snel bij want: OP=OP!

Bij Allerlekkerst zit u gebakken!

In de vitrine ziet u heerlijke kleurrijke gebakjes liggen en u ruikt de warme geur van versgebakken brood. Terwijl de studenten alvast een heerlijk vers kopje koffie zetten in de baristacorner, neemt u lekker plaats in onze gezellige zithoek. Welkom bij bakkerijwinkel Allerlekkerst.

Bij bakkerijwinkel Allerlekkerst vindt u de allerlekkerste versgebakken broden en ambachtelijke patisserie, gemaakt door onze bakkerijstudenten. Om mee te nemen of om bij ons van te genieten. Dagelijks komt er een assortiment kakelverse lekkernijen direct uit de oven de winkel in. Kom proeven!

Openingstijden

 

Maandag: 11.00-18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 8.00-18.00 uur

(*m.u.v. schoolvakanties)

 

Take-away maaltijden

Maandag t/m donderdag 14.30-17.30 uur