Bakkerijwinkel Allerlekkerst

Bij Allerlekkerst zit u gebakken!

Uw favoriete bakker in Wageningen, volledig gerund door studenten. Kom langs bij bakkerijwinkel Allerlekkerst en geniet van versgebakken brood en heerlijke gebakjes. De koffie staat voor u klaar.

De geur van versgebakken brood komt u tegemoet zodra u de bakker binnenloopt. De mooie, kleurrijke gebakjes trekken meteen de aandacht. Onze horecastudenten in opleiding serveren u graag een kopje koffie in de koffiehoek. Wilt u een lekker gebakje eten of een vers brood meenemen? Het kan allemaal bij bakkerij Allerlekkerst.

 

Uw bakker in Wageningen

Bakkerij Allerlekkerst staat voor echt bakkerswerk. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goed brood en lekkere patisserie. Onze bakkers in opleiding bakken dagelijks de allerlekkerste broden en maken mooie patisserie. Onze bakkerij in Wageningen is een plek waar het bakkersambacht en gemotiveerde studenten samenkomen. De liefde voor bakken wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie. Dat proeft u in alles wat we maken.

Dagelijks komen er nieuwe, verse lekkernijen zo uit de oven. Komt u ook langs om te proeven? Ontdek zelf waarom  Allerlekkerst de favoriete bakker is voor veel mensen in Wageningen. Houd u van vers brood en lekker gebak voor een schappelijke prijs? Dan is Bakkerij Allerlekkerst de bakker in Wageningen voor u. Bij Allerlekkerst is er altijd iets lekkers te vinden!

 

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 11.00-17.00 uur
Vrijdag: 10.00-14.00 uur

(m.u.v. schoolvakanties)