Restaurant Voldaan

Reserveer een tafel

Een bijzondere eetgelegenheid

Op zoek naar een bijzondere eetgelegenheid? Waar u met collega’s, familie en vrienden op hoog gastronomisch niveau kunt genieten, maar dan net even anders? Kom langs bij restaurant Voldaan van Vakschool Wageningen. Door de open keuken ziet u onze studenten de gerechten bereiden en zij zijn uw gastheer of gastvrouw. Hoe leuk is dat om als gast onderdeel te zijn van het leerproces van studenten?

Koken en bakken zonder verspilling

Het menu wordt wekelijks vernieuwd en uiteraard koken we seizoensgebonden. De school is niet alleen in technisch opzicht duurzaam, ook onze studenten leren we zo duurzaam mogelijk te werken. Kortom, een uniek adresje. Laat u verrassen door de heerlijke culinaire gerechten bereid en geserveerd door enthousiaste studenten.

 

20% korting!

Restaurant Voldaan is razend populair, maar soms willen de studenten wat meer gasten verwelkomen. Geef u op voor de "standbylijst" en u kunt last-minute worden gebeld om te genieten van heerlijke gerechten. U ontvangt 20% korting op het menu. 

 

Een fantastisch cadeau

Wilt u iemand verrassen met een culinaire lunch of tongstrelend diner? Bij Hotel de Nieuwe Wereld liggen mooie cadeaubonnen voor u klaar.

 

Reserveer en kom langs

Restaurant Voldaan biedt plek voor zestig gasten. Reserveer vandaag nog!

Reserveren

Openingstijden

In verband met de maatregelen van de overheid ter bestrijding van het coronavirus, zijn wij in ieder geval gesloten tot 1 juni 2020.