Restaurant Voldaan

Reserveer een tafel

Genieten bij restaurant Voldaan! 

Wedden dat u na een bezoek aan ons restaurant helemaal Voldaan bent. Onze studenten zorgen er namelijk voor dat alle gerechten een feestje voor de mond en ogen zijn en dat u helemaal in de watten wordt gelegd.   

Iedere week verrassen zij u met een culinair avontuur met gerechten die u niet kunt weerstaan. Uiteraard zijn de menu’s seizoensgebonden en duurzaam. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te latenU betaalt slechts €13,50 voor een 3-gangen lunch of diner en €18,50 voor een 4-gangen diner.  

 

Eten van een schoolbord 

Wanneer u komt lunchen of dineren, bent u onderdeel van de les. Hoe leuk is dat! De heerlijke gerechten worden bereid en geserveerd door enthousiaste studenten. Genieten op hoog gastronomisch niveau, maar dan net even anders. Kortom, een uniek adresje.  

Wilt u iemand deze bijzondere ervaring cadeau doen? Dat kan. Bij Hotel de Nieuwe Wereld liggen mooie cadeaubonnen voor u klaar. 

 

 

 

 

Week van de duurzaamheid

13, 14, 15 oktober 2020

 

Rillete van eendenpoot met schorsenerencrème, krokante schorseneer, veldsla, hazelnoot, gemarineerde bundelzwammen en een toast on the side.

***

Pompoensoep, gepofte pompoen, pompoen olie en geroosterde pompoenpitten
***

Gebakken zeebaars met spinaziepuree, gestoomde pastinaak en een chip van pastinaak, gestoofde spitskool en spitskool zoetzuur met een jus van cepes.

Of
De groene akker bestaande uit peterselie risotto, gele biet, knolselderij, bospeen, meiknol, gebakken shiitake en gepofte cerise tomaat
***

Vossenbessen dessert

 

3-gangen € 13,50 en 4-gangen € 18,50 

 

* Aanvang diner 18.00 uur

Wij werken met dagverse producten, waardoor het menu kan afwijken.

* Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen.