Bakkerij Allerlekkerst

Uw favoriete bakker in Wageningen, volledig gerund door studenten. Kom langs bij bakkerij Allerlekkerst en geniet van versgebakken brood en heerlijke gebakjes. De koffie staat voor u klaar. Je kunt in Allerlekkerst terecht voor alle brood- en banketproducten. Wij ontvangen je graag!

Plan uw route

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 11.00-17.00 uur
Vrijdag: 10.00-14.00 uur

(m.u.v. schoolvakanties)

Bij Allerlekkerst zit u gebakken

De geur van versgebakken brood komt u tegemoet zodra u de bakkerij binnenloopt. De mooie, kleurrijke gebakjes trekken meteen de aandacht. Onze studenten in opleiding serveren u graag een kopje koffie in de koffiehoek. Wilt u een lekker gebakje eten of een vers brood meenemen? Het kan allemaal bij bakkerij Allerlekkerst.

Uw bakker in Wageningen

Bakkerij Allerlekkerst staat voor echt bakkerswerk. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goed brood en lekkere patisserie. Onze bakkers in opleiding bakken dagelijks de allerlekkerste broden en maken mooie patisserie. Deze bakkerij in Wageningen is een plek waar het bakkersambacht en gemotiveerde studenten samenkomen. De liefde voor bakken wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie. Dat proeft u in alles wat we maken.

Houdt u van vers brood en lekker gebak voor een schappelijke prijs? Dan is Bakkerij Allerlekkerst de bakker in Wageningen voor u. Er is altijd iets lekkers te vinden! Van de standaardproducten tot onbekende streekproducten. Wij hechten veel waarde aan themaweken en seizoensgebonden producten.

Een stukje geschiedenis

Korte impressie van de gang van zaken op de molenaars- en bakkersschool te Wageningen ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan.

Rijn IJssel Open je toekomst