Lunchen in Wageningen:
Plein 5

Plein 5, uw nieuwe favoriete bestemming voor een onvergetelijke lunch ervaring in Wageningen! Studenten, docenten en gasten komen samen in een levendige, gastvrije omgeving om te genieten van heerlijke gerechten. Volledig bereid door de enthousiaste studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Reserveren is niet nodig voor Plein 5. Komt u met een groep? Voorkom wachttijden en laat het ons weten via info@hoteldenieuwewereld.nl of 026-3129601.

Lunchen bij Plein 5

  • Gevarieerde keuzes
  • Schappelijke prijzen
  • Zelfservice en bestellen mogelijk

Openingstijden

Maandag: 11.00 – 16.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 14.00 uur

In de schoolvakanties zijn we gesloten.

Bekijk schoolvakanties

Gevarieerde lunchkeuzes

Met een uitgebreid assortiment aan lunchgerechten biedt Plein 5 voor ieder wat wils. Onze menukaart staat vol smaakvolle belegde broodjes, krokant gebakken tosti’s, dagverse soepen en verfrissende salades. De gerechten die onze toegewijde studenten tijdens de praktijklessen bereiden staan hier vol trots op u te wachten. Plein 5 is een selfservice restaurant. Wilt u de lunch laten serveren? Dan kunt u plaatsnemen in het zitgedeelte van Allerlekkerst, waar onze studenten klaar staan om u van dienst te zijn.

Broodjes bestellen

Heeft u haast of wilt u de broodjes direct meenemen? Geen zorgen! Wij bieden ook een handige afhaalservice aan. Stuur een dag van tevoren een mailtje met uw bestelling naar info@hoteldenieuwewereld.nl. Dan zorgen wij ervoor dat uw smakelijk belegde broodjes klaar staan wanneer u ze komt ophalen.

Kom langs en ontdek waarom Plein 5 de favoriete plek is voor uw volgende lunch in Wageningen. Of u nu op zoek bent naar een gezellige plek om bij te praten met vrienden of een smaakvolle lunch met zakenrelaties, Plein 5 heeft het allemaal. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een plezierige lunchervaring te bieden!

Rijn IJssel Open je toekomst