Verrassend uit eten in Wageningen

Bent u klaar voor een smaakvol avontuur? Bij Restaurant Voldaan, gerund door gepassioneerde studenten, beloven we u een onvergetelijke ervaring voor uw smaakpapillen en zintuigen. Onze getalenteerde studenten toveren gerechten op tafel die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien. De studenten verwennen u tot in de puntjes en bieden u een culinair festijn dat u niet kunt weerstaan.

Openingstijden

Dinsdag: 18.00 (aanvang) – 21.00 uur
Woensdag: 18.00 (aanvang) – 21.00 uur
Donderdag: 18.00 (aanvang) – 21.00 uur

Diner

  • 3-gangen € 19,50
  • 4-gangen € 24,50

Een duurzaam diner

Wij geloven in duurzaamheid en gezondheid. Daarom werken we als Rijn IJssel Vakschool Wageningen samen met Greendish en zijn we onderdeel van het Gelderland van Morgen programma. Onze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld om voedselverspilling te minimaliseren en een positieve impact op het milieu te hebben. U geniet van onze gerechten én u draagt bij aan een duurzamer voedselsysteem – goed voor u en goed voor de wereld. En het beste van alles? De prijzen zijn verrassend vriendelijk.

Een unieke ervaring

Bij Restaurant Voldaan gaat dineren verder dan alleen eten. Als u bij ons komt dineren, bent u een belangrijk onderdeel van de lessen die de studenten volgen. Onze enthousiaste studenten bereiden en serveren de heerlijkste gerechten, waardoor u geniet op gastronomisch niveau, met een bijzondere twist. Het is een unieke ervaring die u niet snel vergeet.

Geef een etentje cadeau

Wilt u iemand anders trakteren op deze bijzondere ervaring? Dat kan! In Hotel de Nieuwe Wereld liggen cadeaubonnen klaar, perfect om cadeau te doen voor speciale gelegenheden.

Heeft u vragen over onze cadeaubonnen? Neem dan contact op via 026 3129601 of info@hoteldenieuwewereld.nl.

Reserveren

De afdeling reserveringen is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur via 026 3129601 of info@hoteldenieuwewereld.nl.

U kunt ook het reserveringsformulier hieronder invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ


Gezien de lessituatie van onze studenten is de aanvang van het diner om 18:00 uur.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijn IJssel Open je toekomst