Green Key gecertificeerd

Hotel de Nieuwe Wereld is nu in bezit van het Gouden Green Key certificaat. Dit betekent dat we goed bezig zijn met het zorgen voor de natuur en het milieu. We zetten een stapje extra als het aankomt op duurzaamheid, volledig in lijn met de ambities van de groene stad Wageningen. Dit keurmerk is over de hele wereld bekend en laat zien dat wij ons best doen voor een betere wereld.

Wat is de Green Key?

De Green Key is een speciaal keurmerk voor hotels en andere plekken die graag goed voor het milieu willen zorgen. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Ons gouden Green Key certificaat toont aan dat we op de goede weg zijn.

De Green Key wordt overal ter wereld gebruikt. Het keurmerk maakt het u makkelijk om hotels te kiezen die hun beste beentje voorzetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Duurzaam overnachten bij Hotel de Nieuwe Wereld

Bij Hotel de Nieuwe Wereld kopen we duurzaam en lokaal in. Het eten is verser én gezonder. We scheiden ons afval en hergebruiken veel dingen. Zo dragen we bij aan een betere wereld. De studenten die het hotel runnen proberen dag in dag uit de duurzaamste keuzes te maken.

Uw keuze voor een groen verblijf

Wanneer u bij ons verblijft, helpt u ook mee aan een betere wereld. We gebruiken zonne-energie en schoonmaakproducten die goed zijn voor de natuur. We werken hard om steeds beter te worden voor de natuur en de mensen om ons heen. Door bij ons te verblijven, steunt u een hotel dat echt zijn best doet voor een groenere en schonere wereld.

Reserveer uw kamer

Rijn IJssel Open je toekomst