Overnachten in Wageningen

Wie wil er nou niet wakker worden in een van de 17 prachtige hotelkamers van Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen? Studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen runnen dit bijzondere viersterrenhotel. Onze gasten zijn zeer enthousiast over deze formule en het team.

Een uniek hotel

In dit mooie hotel leren de studenten het vak in de praktijk, onder begeleiding van ervaren docenten. Bij Hotel de Nieuwe Wereld overnacht u voor een scherpe prijs en ontvangt u de luxe van een tophotel.

De stijlvolle, moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Na een heerlijke overnachting in Wageningen begint uw dag uitstekend met een vers kopje koffie en een uitgebreid ontbijt. 

U wordt uitgerust wakker en in de watten gelegd, onze studenten steken er iets van op. Ze ontwikkelen zich tot bijvoorbeeld gastvrouw of -heer, allround medewerker of kok en leren alle ins en outs van het vak. Mede dankzij uw bezoek aan ons hotel in Wageningen. Dat is toch super?

  • 4-sterren
  • Incl. heerlijk ontbijt
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten

Prijzen hotelkamer inclusief ontbijt

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting €2,50 p.p.p.n.

1 persoon

€ 85,00

2 personen

€ 100,00

Openingstijden

Van maandag 09:30 t/m vrijdag 14:00 uur bent u van harte welkom en zullen onze studenten zorgen dat het u aan niets ontbreekt. In de weekenden en schoolvakanties zijn wij echter gesloten.

Reserveringen buiten de reguliere openingstijden zijn in overleg mogelijk vanaf 10 hotelkamers.

Reserveer een kamer

De afdeling reserveringen is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur via 026 3129601 of info@hoteldenieuwewereld.nl.

U kunt ook het reserveringsformulier hieronder invullen.

Uw reservering is pas definitief, zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens


Uw reservering

Op alle reserveringen zijn de ‘Uniforme Voorwaarden Horeca’ van toepassing. Een exemplaar daarvan kunnen wij u op verzoek toezenden.
Tijdens weekenden, feestdagen en vakanties zijn wij gesloten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijn IJssel Open je toekomst