Overnachten

Reserveer een kamer

Een bijzonder hotel

Op zoek naar een bijzondere overnachtingsmogelijkheid in Wageningen? Kom eens langs bij Hotel De Nieuwe Wereld, hét viersterrenhotel van Vakschool Wageningen, gerund door studenten die het vak in de praktijk leren. Met zeventien comfortabele en moderne kamers, voorzien van alle gemakken. Files ontwijken wanneer u een bijeenkomst heeft in onze congreszaal, uitgerust wakker worden en ’s ochtends heerlijk ontbijten bij bakkerijwinkel Allerlekkerst? Of wat dacht u van een driegangenlunch en een viergangendiner in onze restaurants? U vindt het allemaal op onze locatie aan de Marijkeweg 5 in Wageningen. Hoe leuk is dat om als gast onderdeel te zijn van het leerproces van studenten?

Green Key Gold

Ons hotel heeft het Green Key Gold Keurmerk. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu (bron: www.greenkey.nl).

Reserveer en kom langs

Reserveer vandaag nog, en ervaar de dynamiek van onze school. Tot ziens!

Openingstijden

maandag 9.00 uur tot vrijdag 13.00 uur

 

Alle kamers

Gratis wifi
Zithoek, televisie
Geheel rookvrij

Vakschool Wageningen kamer

*De prijzen gelden per kamer per nacht en zijn inclusief ontbijt, maar exclusief € 1,75 toeristenbelasting per persoon per nacht.

prijs 1 persoon : 72,50
prijs 2 personen : 90,00


Reserveren