Vergaderen en Evenementen

Bent u op zoek naar een plek in Wageningen om te vergaderen? Of heeft u een ruimte nodig voor een presentatie, workshop, of luxueus diner of iets anders? Hotel de Nieuwe Wereld faciliteert meerdere mogelijkheden voor vergaderingen en congressen. Vergaderzaal Samen, vergaderzaal Proeverij en Congreszaal Aandacht zijn per dagdeel te huur. Benodigdheden als een smartboard (vergaderzaal), of een moderne videowall en geluidsapparatuur (congreszaal) heeft u tot uw beschikking.

Congreszaal Aandacht

Meer informatie

Vergaderzaal Samen

Meer informatie

Vergaderzaal Proeverij

Meer informatie

Vergaderlocatie Wageningen

Met onze vergader- en congreslocatie voorziet Hotel de Nieuwe Wereld u ook in uw zakelijke behoeften. Bereidt u uw vergadering of presentatie voor, wij nemen de rest voor onze rekening. Alles tot in de puntje verzorgd, met oog voor detail. 

Congreszaal Aandacht

Heeft u een grote multifunctionele ruimte nodig? Congreszaal Aandacht is perfect geschikt voor een congres, workshop en veel meer. De zaal is bijzonder ruim opgezet en biedt ruimte aan 150 mensen. De ruimte is flexibel in te delen, zodat deze helemaal aan uw wensen kan worden aangepast. 

Vergaderzaal Samen

Vergaderzaal Samen is de perfecte zaal voor een kleinere groepen. De zaal, van 28m², staat in een vaste blokopstelling en is geschikt voor maximaal 14 personen. 

Vergaderzaal Proeverij

Of bent u op zoek naar een meer informele setting met een flexibel in te delen zaal? Vergaderzaal Proeverij is uw ideale keuze. Deze unieke ruimte combineert functionaliteit met een sfeervolle ambiance, ideaal voor recepties, vergaderingen of workshops. De zaal is voorzien van een bar, groot verrijdbaar scherm en airconditioning. Gelegen in een rustige hoek van het pand, zorgt de zaal voor een ongestoorde en productieve setting.

Rijn IJssel Open je toekomst