Congreszaal Aandacht

Bent u op zoek naar de ideale congreszaal in Wageningen? Kies voor de congreszaal van Hotel de Nieuwe Wereld. Uitermate geschikt voor een belangrijke presentatie, inspirerend congres, interactieve workshop of een productieve vergadering. 

Reserveren/Informatie

Waarom u de zaal wilt reserveren

De naam ‘Aandacht’ is niet zomaar gekozen. Vanaf het moment dat u deze congreszaal reserveert, staat ons toegewijde team studenten voor u klaar. We verzorgen een heerlijke lunch, verse koffie en andere cateringwensen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bijeenkomst. Elk detail wordt tot in de puntjes verzorgd om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

  • Wij verzorgen een heerlijke lunch en verse koffie
  • De zaal is bijzonder ruim opgezet
  • Biedt ruimte aan 150 mensen
  • De ruimte is flexibel in te delen
  • De zaal is voorzien van de modernste techniek
  • U heeft onder andere een videowall geluidapparatuur tot uw beschikking

Congreszaal Aandacht

Uw zoektocht eindigt bij Congreszaal Aandacht. Met een royale capaciteit voor 150 gasten biedt onze zaal u de ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft voor elk type bijeenkomst.

Onze congreszaal is niet alleen ruim, maar ook flexibel in te delen om aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een theateropstelling, u-vorm, cabaret of carré, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Congreszaal reserveren in Wageningen

Klaar om de perfecte congreszaal te huren in Wageningen? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. Ons team van leergierige studenten staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden.

Prijs

tot 50 personen

1 dagdeel € 190,-
2 dagdelen € 250,-

50-150 personen

1 dagdeel € 340,-
2 dagdelen € 475,-

Zaalopstelling Aandacht (140 m²)

Theater

150 personen

Cabaret

48 personen

U-vorm

30 personen

Carré

42 personen

Reserveren/Informatie

Wilt u reserveren, meer informatie over het gebruik van onze zalen óf het organiseren van een bijeenkomst? Vul dan onderstaand formulier in. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 150 in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijn IJssel Open je toekomst