Vergaderzaal Proeverij

Maak gebruik van vergaderzaal Proeverij. Een gezellige én praktische ruimte, flexibel in te delen met toegang tot het terras. Uitermate geschikt voor recepties vanwege de aanwezigheid van een bar in de zaal. Welk evenement mogen wij voor u verzorgen?

Reserveer

Daarom wilt u de zaal reserveren:

  • Flexibel in te delen
  • Groot verrijdbaar scherm
  • Toegang tot het terras
  • Bar aanwezig in de zaal
  • Volop privacy
  • Airco

Gezellig en praktisch vergaderen

Ontdek de ideale locatie voor uw zakelijke evenementen en recepties in vergaderzaal Proeverij. Gelegen in een rustige hoek van ons pand, biedt deze unieke zaal een perfecte balans tussen functionaliteit en sfeer. De flexibele indeling van de ruimte maakt het mogelijk om de zaal aan te passen aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een vergadering, workshop, receptie of een ander soort bijeenkomst.

In deze moderne zaal vindt u een groot verrijdbaar scherm, perfect voor presentaties of videoconferenties. De toevoeging van een efficiënte airconditioning zorgt ervoor dat uw evenement plaatsvindt in een comfortabele omgeving, ongeacht het seizoen.

Een unieke eigenschap van Vergaderzaal Proeverij is de ingebouwde bar, wat de zaal bijzonder geschikt maakt voor recepties en netwerkevenementen. Daarnaast biedt de directe toegang tot het terras een aangename mogelijkheid voor pauzes of informele gesprekken in de buitenlucht.

Prijs

De zaalhuur is exclusief koffie- en theeverzorging en gebruik van de bar.

1 dagdeel

€190,-

2 dagdelen

€250,-

Zaalopstelling Proeverij (40 m2)

Theater

40 personen

Cabaret

24 personen

U-vorm

16 personen

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over het gebruik van onze zalen óf het organiseren van een bijeenkomst? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijn IJssel Open je toekomst