Vergaderzaal Samen

Vergaderzaal Samen is de perfecte zaal voor een kleine bijeenkomst, bedrijfstraining, workshop of vergadering. Deze zaal van 28m² staat in een vaste blokopstelling en is geschikt voor maximaal 14 personen. De zaal beschikt over een smartboard.

Reserveer

Vergaderzaal reserveren in Wageningen

Vergaderzaal Samen is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compacte, maar volledig uitgeruste vergaderruimte. Deze 28m² grote zaal is ideaal voor kleine bijeenkomsten, bedrijfstrainingen, workshops of vergaderingen. Met een vaste blokopstelling biedt de zaal comfortabel plaats aan maximaal 14 personen, wat zorgt voor een intieme en productieve sfeer.

Functioneel en technologisch goed uitgerust, met een modern smartboard dat ideaal is voor presentaties of interactieve sessies. De inrichting van de zaal, gecombineerd met de groene omgeving van het hotel, garandeert een efficiënte en aangename vergaderervaring.

Bij het reserveren van een vergaderzaal bij ons kunt u rekenen op de ondersteuning van onze studenten. Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt.

Vergaderen en dineren

Naast vergaderfaciliteiten biedt Hotel de Nieuwe Wereld ook uitstekende diner opties. Combineer uw vergadering of workshop met een culinaire ervaring in restaurant Voldaan of lunchplek Plein 5. Of u nu kiest voor een lichte lunch of een uitgebreid diner, onze keuken biedt gerechten die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Vergaderen en dineren betekent genieten van de hoogste kwaliteit in zowel de zakelijke faciliteiten als de gastronomische ervaringen. Dit maakt Hotel de Nieuwe Wereld de ideale locatie voor een dag vol productiviteit en ontspanning.

Prijzen Vergaderzaal Samen 

* De zaalhuur is exclusief koffie en theeverzorging. 

Prijs 1 dagdeel

€ 125,-

Prijs 2 dagdelen

€ 160,-

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over het gebruik van onze zalen óf het organiseren van een bijeenkomst? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijn IJssel Open je toekomst